(ВИДЕО) БОМБА НА ФИЈАТ ЦАНОВСКИ: Кога го рушеа Космос, Груевски и Миле знаеја за сите мои пратени СМС пораки, уште тогаш ме прислушкувале цело време!

0
800

Шокантно откритие на бизнисменот Фијат Цановски во интервјуто за Нова Тв.

– “Сега ми е јасно како Груевски и Миле ги знаеја сите мои пратени СМС пораки и сета моја комуникација и сите мои потези што ги правев, секогаш беа еден чекор пред мене, знаев уште тогаш дека ме прислушкуваат но не ми се веруваше дека се толку луди” изјави Фијат кај Биљана Секуловска.

Целото интервју го имате на следниов линк ОВДЕ