(ВИДЕО) БОМБА НА ФИЛИП ПЕТРОВСКИ: ЈАС ЈА ОСМИСЛИВ И ОРГАНИЗИРАВ АРМИЈАТА БОТОВИ НА ВМРО ДПМНЕ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ ВО ВРЕМЕТО НА ГРУЕВСКИ

0
1580

– Дента кога излезе Заев со првата бомба од акцијата ВИСТИНАТА ЗА МАКЕДОНИЈА, јас отидов кај Груевски и му предложив да организираме армија на тролови и ботови на ВМРО ДПМНЕ на социјалните мрежи, и направивме програм за вадење на информации од нашите портали како агрегатор и тие вести потоа требаше да се споделуваат масовно и да се бранат на социјалните мрежи, во мое време таа армија броеше над 50 луѓе вработени во државни институции но работа им беше дење ноќе само да шеруваат вести кои се во прилог на ВМРО ДПМНЕ.