(ВИДЕО) БОМБА НА ТЕЛМА: Објавија СМС комуникација на Трајко Вељановски од 27-ми април каде наредува бришење на снимките од камерите во собранието!

0
2903

ТВ Телма објавија СМС комуникација на Трајко Вељановски од 27-ми април каде наредува бришење на снимките од камерите во собранието!