(ВИДЕО) БОМБА НА ТЕЛМА: Алексовски од ФРОДЕМ во Топ Тема кажа дека лобирал за избор на судии по директива од ВМРО-ДПМНЕ

0
753

Љупчо Алексовски од ФРОДЕМ, претходно член на ВМРО-ДПМНЕ, во вечерашната Топ Тема призна дека по партиска наредба лобирал за избор на судии.