(ВИДЕО) БОМБА НА СТЕФАН БОГОЕВ: Не му верував целосно на Заев се до стартот на бомбите, тогаш сфатив дека е храбар и одлучен лидер!

0
865

СТЕФАН БОГОЕВ: Не му верував целосно на Заев се до стартот на бомбите, тогаш сфатив дека е храбар и одлучен лидер!