(ВИДЕО) БОМБА НА СПАСОВСКИ: ВОДИМЕ ИСТРАГА ЗА ТОА КОИ ВРАБОТЕНИ ВАДАТ ДОКУМЕНТИ ОД ИСТРАГИ И ГИ НОСАТ ВО ВМРО ДПМНЕ

0
2628

Ние како МВР отворивме посебна криминалистичка обработка која се однесува на вработени, и сегашни и поранешни, кои во одреден момент ваделе документи и ги давале во опозицијата или во медиумите. Не е ова само за пасошите, туку и за други документи.

Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски во емисијата Само Вистина на Канал 5.