(ВИДЕО) БОМБА НА СОФИЈАНОВА : Бројот на дечиња позитивни на Ковид 19 кај нас во Клиника е 21 дете

0
312

Доктор Аспазија Софијанова во ТВ 24 кај Мишко Иванов изнесе прилично оптимистички информации поврзани со детската клиника и Ковид 19 пандемијата со оглед дека вирусот ги напаѓа и најмладите а во клиниката има мал број на заразени дечиња.