(ВИДЕО) БОМБА НА СИЉАНОВСКА: Најверојатно ќе бидам носител на листа на ВМРО ДПМНЕ, но по убедување во душа сум Социјал-Демократ!

0
1944

Сиљановска на Канал 5 : Најверојатно ќе бидам носител на листа на ВМРО ДПМНЕ, но по убедување во душа сум Социјал-Демократ!