(ВИДЕО) Бомба на Силјановска-Давкова: Иванов во моментов нема законска можност да ги помилува осуденти за 27 април

0
1559

Силјановска-Давкова со ТВ бомба на ТВ21 : Иванов во моментов нема законска можност да ги помилува осуденти за 27 април.