(ВИДЕО) БОМБА НА РОБИ ТЕЛЕКАБЕЛ ЗА 24 ВЕСТИ : Во 2001-ва, луѓе на тогашниот премиер и лидер на ВМРО ДПМНЕ, Љубчо Георгиевски ми побараа мито од 650 000 марки, и морав да им платам, беа спремни да ме уништат!

0
2532

Ви пренесуваме дел од емисијата „Патот на успехот“ на 24 Вести, каде гостуваше сопственикот на Телекабел и 24 Вести, Роберт Димитров, односно Роби Телекабел.

Како што кажа тој, во 2001-ва, луѓе на тогашниот премиер и лидер на ВМРО ДПМНЕ, Љубчо Георгиевски му побарале мито од 650.000 марки.- изјави Роби Димитров за 24 вести во емисијата ,,Патот на успехот” со Мишко Иванов.

Видео : Мактел.Мк