(ВИДЕО) БОМБА НА РЕНАТА ДЕСКОВСКА НА ТЕЛМА: Поранешната власт купувала застарени неупотребливи компјутери за училиштата за милиони евра, а не се никогаш отпакувани и инсталирани!!!

0
2175