(ВИДЕО) БОМБА НА ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ: ФАЛА ЕУ И СВЕТСКА БАНКА ЗА 20 МИЛИОНА ЕВРА ГРАНТОВИ И ПОЛОВНИ ЗАЕМИ СО КОИ СЕ РЕАЛИЗИРАНИ 140 ПРОЕКТИ ВО МАКЕДОНСКИТЕ СЕЛА И ГРАДОВИ

0
785

Во Клуб на пратеници денеска се одржа завршниот настан од реализацијата на проектот за рурална инфраструктура финансиран од ИПА грант од ЕУ и општинско финансирање на којшто се обратија премиерот Зоран Заев, министерката за финансии, Нина Ангеловска, Амбасадорот на ЕУ во Република Северна Македонија, Семуел Жбогар и Директорот на Канцеларијата на Светска Банка во Република Северна Македонија, Марко Мантованели.