(ВИДЕО) БОМБА НА ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ: МЕДИСКИТЕ ХАЈКИ НАРАЧАНИ ОД ОЛИГАРСИ ОБВИНЕТИ ОД СЈО ИЛИ ОД БИЛО КОГО НЕМА ДА МЕ ИСПЛАШАТ, ЈАС СУМ СЕ СООЧИЛ СО МНОГУ ПОГОЛЕМО ЗЛО ОД НИВ!!!

0
1932

Запрашан за тоа дали хајката на Геровски против негови сопартијци но и најавите за нови хајки и лично против него, премиерот ги смета за некаква закана нарачана од олигарси обвинети од СЈО, премиерот одговори:

– Јас сум се соочил со многу поголемо зло и не сум се исплашил, па ни овие хајки нема да ме исплашат. Судовите ќе си кажат кој е криминалец а кој не, јас нити сум обвинител нити судија и никому нема да му одмагам нити помагам!