(ВИДЕО) БОМБА НА ПАВЛЕ ТРАЈАНОВ: Кога бев министер за надворешни 1999-та, лично во Грција ми беше даден предлог за име Република Македонија – Скопје, само за надворешна употреба, но тогашната опозиција СДСМ не сакаше да чуе!

0
1501

Павле Трајанов на Алфа Куртон ТВ Хефталица приказује : Кога бев министер за надворешни 1999-та, лично во Грција ми беше даден предлог за име Република Македонија – Скопје, само за надворешна употреба, но тогашната опозиција СДСМ не сакаше да чуе!