(ВИДЕО) БОМБА НА ОЛИВЕР СПАСОВСКИ: Многу ми смета кај премиерот што на сите им крева телефон и тоа е голем проблем кога си премиер, но па од друга страна граѓаните тоа од него го очекуваат, треба некој баланс…

0
1597

ОЛИВЕР СПАСОВСКИ: Многу ми смета кај премиерот што на сите им крева телефон и тоа е голем проблем кога си премиер, но па од друга страна граѓаните тоа од него го очекуваат, треба некој баланс…