(ВИДЕО) БОМБА НА ОЛИВЕРА ТРАЈКОВСКА: Во време на ВМРО не можевме да дознаеме ни колку е задолжена земјата, а сега оваа влада ни даде на тацна инфо за секој исплатен денар од буџетот, тоа е за пофалба!

0
3623

Оливера Трајковска во ВИН ВИН : Во време на ВМРО не можевме да дознаеме ни колку е задолжена земјата, а сега оваа влада ни даде на тацна инфо за секој исплатен денар од буџетот, тоа е за пофалба.