(ВИДЕО) БОМБА НА НОВИНАРОТ ОД ТВ 21, ФУРКАН САЛИУ : ЈАНКО БАЧЕВ ФАТЕН ЖИВ КАКО ДЕЛИ ПАРИ НА ТАЛИБАНЦИ

0
2727

Новинарот на ТВ 21, Фуркан Салиу го улови Јанко Бачев со зум од камера како дели пари на талибанци приврзаници на движењето #Бојкотирам и #МакедонијаБојкотира. Она што се тврдеше по медиумите дека Бачев дава кеш пари на протестанти сега се потврдува со овој видео запис.