(ВИДЕО) БОМБА НА МУХИ ВО ВИН ВИН: Грујо се правдал пред странците – ПА КОГА МОЖЕШЕ ДА СЕ АБОЛИЦИРА ЦЕЛА УЧК, ЗАШТО ДА НЕ БИДЕМЕ АБОЛИЦИРАНИ И НИЕ?!?!

0
797