(ВИДЕО) БОМБА НА МУХАМЕД ЗЕКИРИ: ДУИ САМИ НЕКА СИ ПРЕДЛОЖАТ КАНДИДАТ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ И НЕКА ПРОБААТ ДА ПОБЕДАТ СО НЕГО!

0
705

Asgje nga kadidati konsensua!?
Zekiri: Eshte legjitime që BDI të garojë me kandidatin e vet në presidencialet

Nothing from kadidati konsensua!?
Zekiri: it is legitimate for the dui to race with its candidate in presidencialet
Ништо засега за консензуалниот кандидат?
Зекири: Легитимно е ДУИ сами да се тркаат со свој кандидат на изборите.