(ВИДЕО) БОМБА НА МИЦКОВСКИ: Пратениците на ВМРО ДПМНЕ ќе гласаат за иницијативата на СДСМ за поништување на амнестијата на Ѓорѓе Иванов!

0
984

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицковски на денешната прес конференција : Пратениците на ВМРО ДПМНЕ ќе гласаат за иницијативата на СДСМ за поништување на амнестијата на Ѓорѓе Иванов.