(ВИДЕО) БОМБА НА МИЦКОВСКИ: Бојкотирањето на референдуми е одлика на стари неславни политичари и времиња, ние сме политичари од новото време!

0
1607

Мицковски : Бојкотирањето на референдуми е одлика на стари неславни политичари и времиња, ние сме политичари од новото време!