(ВИДЕО) БОМБА НА ЛУПЕВСКА: ОЈО ОТВОРИЛО ИСТРАГА ЗА ПРОБИВАЊЕТО НА ИСТРАГАТА ЗА ПАСОШИТЕ ОД ВМРО ДПМНЕ КОИ СО ТОА ПОМОГНАЛЕ 1 ОД ОБВИНЕТИТЕ ДА ИЗБЕГА!!!

0
508

Според информациите до кои дојде ,,КОД” на Снежана Лупевска во иднина ќе биде многу интересно. ОЈО отворило истрага за пробивањето на истрагата за пасошите од страна на ВМРО-ДПМНЕ или кој тоа имал задача да ја саботира акцијата при што се помогнало еден од обвинетите да побегне.