(ВИДЕО) БОМБА НА ЛИДЕРОТ НА БОЈКОТИРАМ: СИНИША АЛЕКСОВСКИ НЕ ВРБУВАШЕ ДА ЗАСТАНЕМЕ ЗАД СИЉАНОВСКА КОГА ТАА СЕ КАНДИДИРАШЕ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ!

0
514

Лидерот на движењето Бојкотирам во емисијата ,,Во центар” : ,,Синиша Алексовски не врбуваше да застанеме зад Сиљановска кога таа се кандидираше за претседател”.