(ВИДЕО) БОМБА НА КОНЕСКИ: НА СУД ЌЕ МУ ЈА ЗЕМЕМЕ ПАРТИЈАТА НА МИЦКОВСКИ ЗАТОА ШТО ИМАМЕ 2/3 ОД ДЕЛЕГАТИТЕ ОД ПОСЛЕДНИОТ КОНГРЕС!

0
239

– Имаме 2/3 од делегатите од последниот конгрес и тие закажуваат вонреден конгрес и ќе носат одлуки и не може партијата да ги игнорира тие одкули, на суд тие одлуки ќе бидат важечки!

Линк до интервјуто на ТВ21 на Ивица Конески ОВДЕ