(ВИДЕО) БОМБА НА ЗАЕВ: НЕКОИ НАШИ ФУНКЦИОНЕРИ МОЖНОСТА ДА МУ СЛУЖАТ НА НАРОДОТ НЕ ЈА РАЗБРАА КАКО ЧЕСТ И ДОЛЖНОСТ ТУКУ КАКО МОЖНОСТ ДА СЕ ГЛУПИРААТ И ЛЕТААТ У ОБЛАЦИ!

0
2206

Заев на вечерашниот собир во Карпош : Некои наши функционери можноста да му служат на народот не ја разбраа како чест и должност туку како можност да се глупираат и летаат во облаци.