(ВИДЕО) БОМБА НА ЗАЕВ: МИЦКОВСКИ БАРА ИЗБОРИ АМА МОЛИ БОГА ДА НЕ ГИ ДОБИЕ, НО МЕНЕ МИ Е ПРЕКУ ГЛАВА ОД УЦЕНИ И МОЖНО Е ДА ОДИМЕ НА ИЗБОРИ!

0
613

Заев : Мицковски бара избори ама моли бога да не ги добие, но мене ми е преку глава од уцени и можно е да одиме на избори!