(ВИДЕО) БОМБА НА ЗАЕВ: ЕВЕ МУ НУДАМ НА МИЦКОВСКИ ЕДЕН КОМПРОМИС ОКОЛУ ПОПИСОТ!

0
2284

– Бидејќи очигледно ВМРО ДПМНЕ има фрустрација дека не направиле попис па се плашат дека ние ќе ловиме политички поени со успешен попис, еве на МИцковски му нудам компромис, и ние и тие ќе бидат еднакво виновни и заслужни за успешен попис, нека помогнат, нека не саботираат и кочат и бојкотираат, нека помогнат да имаме успешен попис и потоа двете партии подеднакво ќе ја победиме заслугата за успешниот попис кој ни е насушно потребен!

Премиерот Заев на вчерашниот прес по повод новиот проект за помош на Ромите со стамбени единици.

Одговорот во видеото подоли почнува во 48-ма минута: