(ВИДЕО) БОМБА НА ЗАЕВ: Да седнеме со Мицковски и заедно да ги правиме амандманите, нека има и нов 5-ти амандман како што бара Митко Јанчев

0
964

Премиерот Зоран Заев од собраниска говорница : Да седнеме со Мицковски и заедно да ги правиме амандманите, нека има и нов 5-ти амандман како што бара Митко Јанчев.