(ВИДЕО) ВАСКО ЕФТОВ: ДА БЕШЕ ЗАЕВ ДИКТАТОР КАКО ГРУЈО, НА КАМЧЕВ ЌЕ МУ ЈА ЗАТВОРЕШЕ БОЛНИЦАТА И БАНКАТА КАКО ШТО ГРУЈО ЈА ЗАТВОРИ А1 КОГА ГО УАПСИ ВЕЛИЈА!

0
1636

Да беше Заев диктатор како Грујо ќе му ја затвореше болницата и банката како што Грујо ја затвори А1 ТВ кога го апсеше Велија.

Васко Ефтов ,,Во центар”.