(ВИДЕО) БОМБА НА ЕФТИМ КЛЕТНИКОВ: Ѓорѓе Иванов се исплаши и не го спроведе тајниот договорот со Путин – да поднесе процес во ООН за поништување на договорот од Преспа!

0
188

Ефтим Клетников кај Васе деденце хефталица : Ѓорѓе Иванов се исплаши и не го спроведе тајниот договорот со Путин – да поднесе процес во ООН за поништување на договорот од Преспа.