(ВИДЕО) БОМБА НА ДОКТОР ЖАН МИТРЕВ: Бившата власт не ми дозволи да направам детска кардиохирургија, доведоа некакви лекари и оперираа 200 деца, но колку од нив се живи?!

0
16969