(ВИДЕО) БОМБА НА ДИМИТРОВ НА ТЕЛМА: Ако не се постигне договор со Грција, тоа значи само едно – Грците сакале да не избришат како народ и западот заспал пред таква неправда во вакво клучно време!

0
1505
Министерот за надворешни работи, Никола Димитров изјави бомбастична изјава пред камерите на Телма кој изјави дека доколку не се постигне договор со Грција, тоа ќе значи само едно, дека Грците сакале да не избришат како народ и западот заспал пред таква неправда во вакво клучно време.