(ВИДЕО) БОМБА НА ГРУЈО: ЧЕКАМ МИЦКОВСКИ ДА СТАНЕ ПРЕМИЕР ЗА ДА ПРЕСТАНЕ СУДСКАТА ХАЈКА ПРОТИВ МЕНЕ И ДА СЕ ВРАТАМ ВО МАКЕДОНИЈА!

0
1643

Грујо го чека Мицко да дојде на власт за да престане судската хајка против него.