(ВИДЕО) БОМБА НА ВИЛМА РУСКОСКА ВО ИНТЕРВЈУТО СО ЧОМ ЈУНИОР : СЕ НЕРВИРАМ ШТО СТЕВЧЕ УКРАЛ 1 МИЛИОН ЕВРА И ОТИДЕ ВО КУЌЕН ПРИТВОР, А ЧОВЕКОТ ШТО УКРАДЕ ЌЕБАПЧИЊА СКАПУВА ВО ЗАТВОР!

0
789

Вилма Рускоска во интервјуто со Чом јуниор : Се нервирам што Стевче Муња украл 1 милион евра и отиде во куќен притвор, а човекот што украде ќебапчиња скапува во затвор.