(ВИДЕО) БОМБА НА ВЕНКО ФИЛИПЧЕ: ВО ПРАВО ВРЕМЕ ГИ ПОКАЧИВМЕ ПЛАТИТЕ И ДЕЖУРСТВАТА НА ЛЕКАРИТЕ, СЕГА ПОДОБРО ЌЕ СЕ СПРАВИМЕ СО ЕВЕНТУАЛНА ЕПИДЕМИЈА НА КОРОНА!

0
334

Министерот за здравство, Венко Филипче за ТВ 24 во ,,Отворено”.