(ВИДЕО) БОМБА НА ВАСКО ПОПЕТРЕСКИ : Макрон повлече таков луд потег поради страв од Мари Ле Пен која му дише во врат со своите радикални десничарски политики!

0
1269

ПОПЕТРЕСКИ: Макрон повлече таков луд потег поради страв од Мари Ле Пен која му дише во врат со своите радикални десничарски политики.