(ВИДЕО) БОМБА НА ВАСКО ЕФТОВ: СО ФОТКИТЕ ОБЈАВЕНИ ВО ЈАВНОСТ ОД ГРУЕВСКИ КАКО ПИЕ КАФЕ СО РАЗНИ ЖЕНСКИ, МАКЕДОНСКАТА ТАЈНА СЛУЖБА МУ ПРАЌА ПОРАКА ДЕКА ГО СЛЕДИ И МОЖЕ ДА ГО КИДНАПИРА КОГА САКА!

0
505

Васко Ефтов во најновата емисија ,,Во центар”  изнесе интересна теза за тоа дека фотките кои се објавени во јавност од Груевски како пие кафе со разни женски покажува на фактот дека македонската тајна служба испраќа порака до него дека го следи и може да го уапси или киднапира во секој момент.