(ВИДЕО) БОМБА НА ВАСКО ЕФТОВ: СДСМ ИЗГУБИ ЗАТОА ШТО СЕКОГАШ КОГА Е НА ВЛАСТ МИСЛИ ПОВЕЌЕ ЗА ДРЖАВАТА ОТКОЛКУ НА СЕБЕ, А ВМРО КОГА Е НА ВЛАСТ МИСЛИ ПОВЕЌЕ НА СЕБЕ А ПОМАЛКУ ЗА ДРЖАВАТА!

0
3112

Васко Ефтов во својата емисија ,,Во центар” : ,,СДСМ изгуби затоа што секогаш кога е на власт мисли повеќе за државата отколку на себе, а ВМРО кога е на власт мисли повеќе на себе а помалку за државата!