(ВИДЕО) БОМБА НА ВАСКО ЕФТОВ: ДУИ Е СТАВЕНА ВО ВЛАДА НЕ КАКО НАГРАДА ТУКУ КАКО КАЗНА ЗА САМИ ДА ГИ РУШАТ СВОИТЕ ДИВОГРАДБИ НИЗ ЗЕМЈАВА!

0
1136

– ДУИ не е во влада како награда туку како казна за самите да ги рушат своите довоградби и да ги чистат своите г..на кои ги оставија зад себе за овие 20 години!