(ВИДЕО) БОМБА НА ВАНЕ ЦВЕТАНОВ: Стево Пендаровски ќе победи со над 600 000 гласови што ќе биде рекорд во досегашната историја на Македонија!

0
2185

Ване Цветанов на ТВ24 : Стево Пендаровски ќе победи со над 600 000 гласови што ќе биде рекорд во досегашната историја на Македонија!