(ВИДЕО) БОМБА НА БОКИ: Наскоро парични награди за верните гледачи на 1 ТВ!

0
1152

Сопственикот на 1ТВ Бојан Јовановски најави наскоро парични награди за верните гледачи на телевизијата.