(ВИДЕО) БОМБА НА БЕЖОВСКИ : ВИЛМА РУСКОВСКА МЕ ИСФРЛИ ОД КАБИНЕТ КОГА БЕВ ДА И ПРИЈАВАМ КРИМИНАЛ НА ГРУЕВСКИ И САШО МИЈАЛКОВ ВО 2008-МА ГОДИНА!

0
1209

Шокантна изјаа на Бежовски : Обвинителката Вилма Русковска ме исфрли од кабинет кога бев да и пријавам криминал на Груевски и Мијалков.