(ВИДЕО) БОМБА НА АЛСАТ-М: ЗАЕВ ИМА ВЕЌЕ ОБЕЗБЕДЕНО 82 ПРАТЕНИЦИ ЗА ГЛАСАЊЕ ЗА АМАНДМАНИТЕ!

0
1340

АЛСАТ-М: ЗАЕВ ИМА ВЕЌЕ ОБЕЗБЕДЕНО 82 ПРАТЕНИЦИ ЗА ГЛАСАЊЕ ЗА АМАНДМАНИТЕ!