(ВИДЕО) БОМБА НА АДВОКАTKATA ДАНИЦА ЧАДИЕВА НА ТЕЛМА: Пред неколку дена ја затеков едната кандидатка за судија во Стразбур како излегува од седиштето на ВМРО ДПМНЕ и ме молеше да не кажувам на никого, иако тоа е еден од условите за разрешување на судија!!!

0
2791

Погледнете што откри во емисијата Топ Тема адвокатката Даница Чадиева:

Моментот можете да го видите и подoлу, 1 час и 9-та минута: