(ВИДЕО) БОМБА НА АДВОКАТ ТОРТЕВСКИ: Со ова што го направија, судиите од Уставен Суд го продолжуваат злосторничкото здружување и за тоа не им гине затвор!!!

0
955

Многу интересен настап на адвокат Александар Тортевски во Нова ТВ.

Тој тврди дека има доволно елементи и докази да биде покренато кривична пријава против судиите од Уставен Суд дека тие се во спрега со ВМРО ДПМНЕ и обвинетите од Катица со цел нивно избегнување на правдата а тоа е злосторничко здружување и за тоа им следува затворска казна!

Еве линк до емисијата.