(ВИДЕО) БОМБА НА АДВОКАТОТ ТОРТЕВСКИ: Марко Зврлевски не и го дава случајот Телеком на Катица затоа што делото застарува во мај 2016-та, и мафијата се крсти и моли бога да дојде тој датум без покренато обвинение!!!

0
716