(ВИДЕО) БОМБАСТИЧНА ЗАКАНА НА ГЕНЕРАЛ СТОЈАНЧЕ АНГЕЛОВ : Пејковски, пушти го Љубе во спротивно работите ќе тргнат во несакан правец

0
288

Директоре, Љубе Бошкоски е пред се човек, човек кој што во 2001 година беше министер за внатрешни работи. Како министер Љубе Бошкоски е оној кој што стоеше на чело на македонската одбрана во таа крвава 2001 година, затоа апелираме до вас да ја прекинете торутрата врз нашиот брат Љубе Бошкоски и веднаш да го ослободите, во спротивно работата ќе тргне во несакан правец, ние повеќе не можеме да чекаме бидејќи ова што му се случува на Љубе се коси со било кој човечки морал и со било кој правна или подзаконска норма, рече Стојанче Ангелов.

Видео и извор : А1он