(ВИДЕО) БОМБАСТИЧЕН ПРЕС НА ЗАЕВ КОЈ ЈА ПОТРЕСЕ МАКЕДОНИЈА: Хан е пристрасен, режимот продолжува со теророт врз опозицијата, ги прекинуваме преговорите!

0
1287

zaev izjava han

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=eYFd0rYDI30[/youtube]