(ВИДЕО) БОМБАСТИЧЕН ГОВОР НА АДВОКАТ ЖАРКО СТЕВАНОСКИ ПРЕД СУДОТ ВО ПРИЛЕП – ЖАРКО СТЕВАНОСКИ : ЦЕЛА ДЕЦЕНИЈА ПРИЛЕП ГО ГАЗАТ КРИМИНАЛЦИ И ТЕРОРИСТИ НАД СВОЈОТ НАРОД

0
2656