(ВИДЕО) БОЛИ ГЛАВА ОД СУМАТА: ТРЕТИОТ ДЕЛ ОД ПРУГАТА КОН БУГАРИЈА, ДЕЛОТ ОД ПАЛАНКА ДО БУГАРСКА ГРАНИЦА ЌЕ КОШТА 400 МИЛИОНА ЕВРА ПОРАДИ МНОГУТЕ ТУНЕЛИ И МОСТОВИ!

0
174

Министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски во емисијата ,,Вин Вин” на ТВ Телма говореше за повеќе точки од областа на инфраструктурата во земјава меѓу која и точката за третиот дел од пругата кон Бугарија.